Nybyggeri, vedligeholdelse, modernisering og renovering

I mere end 140 år har malerfirmaet Fr. Nielsen & Søn A/S sat farver på virksomheder, offentlige bygninger og private boliger overalt i Skanderborg, Århus, Horsens og Odder.

Vi udfører alle former for malerarbejde - fra badeværelsesloftet i parcelhuset til større malerprojekter i virksomheder, boligselskaber, på skoler og offentlige institutioner. 

Vi tilbyder professionel rådgivning om, hvordan du opnår det bedste og mest holdbare resultat. Med udgangspunkt i dine ønsker, kan vi vejlede om valget af farver, så der tages hensyn til ejendommens indretning, arkitektur og byggestil, så der skabes et godt helhedsindtryk.

Et veludført malerarbejde forøger værdien af din ejendom.

Opgaver

Totalentreprise uden problemer

Skal der foretages andet arbejde, kan vi tilbyde at koordinere, og styre projektet i samspil med vore gode samarbejdspartnere. Så slipper du for at skulle hænge i telefonen for at styre de forskellige håndværkere og kan i stedet koncentrere dig om alt muligt andet.

Du er altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne på besøg, hvor vi giver gode råd og vejledning omkring dine ønsker og ideer.