Få flotte vægge og lofter med professionel spartelarbejde

Har du en bolig med ujævne vægge eller er du den heldige ejer af gammelt savsmuldstapet? Så kan Malerfirma Fr. Nielsen & Søn A/S, hjælpe dig. Vi tilbyder alt inden for spartelarbejde fra fuldspartling til pletspartling. 

Vi har mange års erfaring og dygtige malere, som er klar til at udføre spartelarbejde, uanset om din opgave er lille eller stor. Vores malere udfører spartelarbejde i områderne Horsens, Skanderborg, Odder og Århus.

Spartelarbejde i Horsens, Skanderborg, Århus og Odder

Skal du have malet en væg, som har ujævnheder eller huller, så er det vigtigt for at få et flot resultat, at væggen bliver forberedt først. Forarbejdet er vigtigt for at væggen bliver jævn og glat, så malingen kan påføres jævnt, så resultatet bliver ensartet. Vores malere arbejder omhyggeligt og kan de bedste teknikker til spartelarbejde, så du får et flot og tilfredsstillende resultat. 

Vi er eksperter i spartling af både vægge og lofter hos Malerfirma Fr. Nielsen & Søn A/S. Vi bruger udelukkende materialer af høj kvalitet til alle vores spartelopgaver. Vi ved hvad der skal til for at opnå et flot ensartet resultat, derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten på vores spartelarbejde.

Priser på spartelarbejde

Er du klar til at forvandle dine vægge og lofter? Kontakt Malerfirma Fr. Nielsen & Søn A/S i dag og få et uforpligtende tilbud på dit spartelprojekt. Vi kan udføre alt fra forberedelse til spartling og til det færdige malerarbejde. Ring til os på telefonnummer 8652 1288 og lad os høre om din opgave. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@fr-nielsen.dk eller udfylde vores kontaktformular, så svarer vi tilbage hurtigst muligt.