Udvendig malerarbejde af høj kvalitet

Mangler du et malerfirma til at udføre malerarbejde udendørs? Vi er eksperter i malerarbejde både udendørs og indendørs i topklasse. Hos Malerfirma Fr. Nielsen & Søn A/S har vi mange års erfaring og dygtige malere til malerarbejde i områderne Århus, Skanderborg og Horsens. Vi kan hjælpe dig med alt fra malerentrepriser på nybyggerier, maling af sommerhus, maling af hegn og træværk til maling af facader og meget mere.

Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker, så du får et holdbart og flot resultat. Vi rådgiver dig gerne om farvevalg, stil og vedligeholdelse, så du får et resultat der ikke bare ser pænt ud, men også holder i mange år. 

Maling af sommerhus

Et sommerhus er et sted, hvor du kan slappe af og nyde livet. Derfor fortjener det også at se godt ud og være velholdt. Vi tilbyder udvendigt malerarbejde af sommerhuse i nærheden af Horsnes, Skanderborg, Århus og Odder.

Maling af facade

Din facade er det første, folk ser, når de kommer på besøg. Derfor er det vigtigt, at din facade ser flot og velplejet ud. Vi tilbyder maling af facader og murværk i høj kvalitet med lang holdbarhed. Vi renser og forbereder overfladen grundigt, før vi maler med de rigtige produkter og teknikker. 

Malerentreprise

Står du for totalentreprisen på et nyt projekt med nybyggeri? Så kan du trygt vælge os til malerarbejdet. Vi går meget op i finesse og detaljer, og vi sørger for at vores arbejde er færdigt til tiden, så den næste faggruppe kan udføre deres arbejde uden forsinkelser.

Maling af træværk og hegn

Har du et hegn eller andet træværk som trænger til en opfriskning? Vi kan male alt fra terrassehegn til plankeværk og skure. Vi sørger for at give træet nyt liv, så det er pænt at se på igen og får en længere levetid.

Få en pris på udendørs malerarbejde i dag

Hos Malerfirma Fr. Nielsen & Søn A/S går vi meget op i et veludført stykke malerarbejde. Vi tror på at veludført malerarbejde med kvalitetsmaling er den rette løsning for et langvarigt og holdbart resultat. Kontakt os i dag og hør mere på telefonnummer 8652 1288 eller send os en mail på info@fr-nielsen.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage.