Farverigt håndværk  - professionel maling indendørs

Hos Malerfirma Fr. Nielsen & Søn A/S er vi din lokale maler i områderne Horsens, Odder, Århus og Skanderborg. Vi har en fælles passion for at forvandle dit hjem med veludført malerarbejde. Vi går op i detaljer, fordi vi ved, at det er de små ting, der gør den store forskel. Vores erfarne malere bruger kvalitetsmaling, så du får et langvarigt og flot resultat. Uanset om du er privatperson eller virksomhedsejer, kan vi udføre alle typer indvendige maleropgaver.

Vi har eksisteret i mange år og alle vores malere er fagudlærte og arbejder omhyggeligt med dit malerprojekt. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaling og udstyr og bruger moderne teknikker, som skaber et flot og ensartet resultat.

Maling af lofter - skab stemning i dit hjem

Ved at male loftet i din bolig kan vi forvandle dit hjem. Vores dygtige malere står klar til at hjælpe dig med at skabe det perfekte loft, der passer til din boligs karakter og dine ønsker.

  1. Lysere lofter for mere naturligt lysindfald: Ønsker du mere lys i dit hjem? Vi kan male dine lofter i lyse nuancer, hvilket reflekterer naturligt lys og giver en åben og luftig følelse. Det er en nem måde at forbedre rummets belysning og til at skabe en behagelig atmosfære.
  2. Personlig stil med farvede lofter: Har du en bestemt farve i tankerne? Vi kan hjælpe dig med at vælge den perfekte farve til dit loft. Med farvede lofter, kan vi skabe personlighed til din indretning og stil.

Maling af køkken, værelser eller badeværelse

Køkkenet er hjertet i enhver bolig, og det kan vi være med til at skabe. Vi har en passion for at skabe personlighed i dit hjem. Vi kan hjælpe dig med finde frem til den helt rigtige farve, der skal på væggene i dit køkken eller køkkenalrum. Har du børneværelser i boligen, kan vi hjælpe dig med at male væggene i den ønskede farve.

Det er også meget populært at have en væg i en kontrastfarve i fx stuen. Det kan skabe hygge og varme til rummet. Trænger dit badeværelse til en modernisering? Så start med at finde en ny farve til væggene. Det kan 
skabe et helt nyt liv til dit nuværende badeværelse.

Kontakt os i dag for et tilbud på indvendig malerarbejde

Er du klar til at forvandle din bolig og skabe personlighed med farver og stil? Hos Malerfirma Fr. Nielsen & Søn A/S er vi specialister i maling af køkkener, lofter og værelser. Vores erfarne malere skaber unikke løsninger, der passer til din personlighed og boligindretning. 
Ring til os på telefonnummer 8652 1288 eller send os en mail på info@fr-nielsen.dk. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular.